Door de Coronacrisis zal Gardaland pas ten vroegste op 30 april haar poorten openen, maar het Italiaanse themapark aan het Gardameer heeft al wel een aantal nieuwigheden in petto. Zo zullen er verschillende nieuwe shows op het programma staan en zal het 4D-theater een nieuwe film met superheldin Wonder Woman in de hoofdrol vertonen.

Wonder Woman – The 4D Experience

De nieuwe film zal kijkers trakteren op een spectaculair avontuur boordevol special effects waarbij Diana, prinses van de Amazonen met bovenmenselijke krachten, Paradise Island verlaat. Samen met de Amerikaanse piloot Steve tracht ze de mensheid te bevrijden van de verschrikkingen van de Eerste Wereldoorlog. Zal ze er in slagen om vrede te brengen?

It’s showtime

Naast de nieuwe 4D-ervaring pakt Gardaland ook uit met enkele nieuwe shows. Gardaland Awards – Life is a movie neemt je mee op een fantastische reis naar de wereld van de cinema. De live musical pakt uit met optredens, special effects, spectaculaire decors, acrobatische acts en wilde choreografieën.  Speciaal voor kinderen komt de televisieserie 44 Cats naar het park met de ’44 Cats Rock Show’. Lightning, Milady, Pilou en Meatball wachten je op voor een vrolijke live show boordevol zang en dans. En als dat alles nog niet genoeg is, heeft het park ook nog Aqua Fantasia. Deze nieuwe fonteinenshow laat water, licht en kleuren dagelijks op het ritme van muziek harmonieus samen dansen.

LEGOLAND Water Park

Liefhebbers van waterattracties kunnen vanaf eind mei dan weer het eerste LEGOLAND® Waterpark van Europa ontdekken. Het waterpark zal deel uitmaken van het Gardaland Resort en zal verschillende waterattacties bieden zoals glijbanen en een lazy river. De echte fans van LEGO® zullen dan weer grote ogen trekken in Miniland waar honderd Italiaanse monumenten met LEGO® blokjes zijn gebouwd. Met de komst van LEGOLAND® Water Park bestaat het Gardaland resort uit een themapark, een waterpark, een Sea Life Aquarium en drie hotels. Zonder twijfel een interessante vakantiebestemming aan één van de mooiste meren van Italië.

Foto : Wonder Woman en alle gerelateerde karakters en elementen © “DC comics and Warner Bros Entertainment Inc.