MENU
woezel_en_pip_julianatoren

26 juni, 2017 Reacties (0) Julianatoren

Woezel & Pip in de Julianatoren

Zaterdag 1 en zondag 2 juli zijn Woezel & Pip te zien in een nieuwe show bij Kinderpretpark Julianatoren. De twee populaire hondjes geven vier vrolijke shows per dag. De shows zitten vol bekende melodietjes en duren ongeveer 20 minuten. Na afloop van de show is er een uitgebreide meet & greet waarbij er volop geknuffeld kan worden met de twee liefste hondjes van de wereld.

Woezel & Pip

De kinderenboekenserie Woezel & Pip is ooit bedacht door Guusje Woesthoff-Nederhorst. Na haar overlijden richtte haar echtgenoot Dinand Woesthoff een stichting op, de Guusje Nederhorst Foundation. Een blijvende herinnering aan de geestelijke moeder van Woezel & Pip. Een gedeelte van de opbrengst van alle Woezel & Pipboekjes en –artikelen gaat naar deze stichting om te worden gebruikt voor kinderen die op wat voor manier dan ook hulpbehoevend zijn. De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie is te vinden op www.julianatoren.nl.

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


twee + = 4

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>