MENU
klaasvaak_musical_efteling

23 april, 2014 Reacties (0) Efteling, Nederlandse Pretparken

Sprookjesmusical Klaas Vaak op tournee in Vlaanderen

De sprookjesmusical Klaas Vaak gaat vanaf 11 oktober 2014 op tournee, ook in Vlaanderen. De Efteling-musical zal onder meer te zien zijn in Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt, Capitole Gent en Stadsschouwburg Brugge, maar ook in Mol, Izegem, Dilbeek en Heist-op-den-Berg. Voor alle 99 voorstellingen gaan de theaters in hun eigen regio op zoek naar musicaltalent. Want iedere voorstelling zijn er zeven gastrollen voor kinderen tussen 6 en 11 jaar.

Zandkabouters

Jongens en meisjes uit alle hoeken van het land kunnen tijdens de tournee van Klaas Vaak voor één keer in de spotlights staan. De theaters zoeken namelijk voor iedere voorstelling zeven kinderen die het leuk vinden om te zingen en te dansen. In totaal zullen 693 verschillende kinderen meespelen in de tournee in de rol van zandkabouter. Kinderen die geïnteresseerd zijn, kunnen contact opnemen met het theater bij hen in de buurt. Op de website www.efteling.com/klaasvaak staan alle theaters vermeld die meedoen.

Efteling Theaterproducties

De sprookjesmusical Klaas Vaak is de elfde productie van Efteling Theaterproducties. Van oktober 2013 tot en met maart 2014 stond de voorstelling met succes op de planken van het Efteling Theater. De musical gaat over de bekende zandtovenaar Klaas Vaak die met zijn magische slaapzand kinderen mooie dromen bezorgd. Maar wanneer het slaapzand niet meer lijkt te werken, gaat Klaas Vaak samen met zijn vriend de uil op pad om het raadsel op te lossen. Vanaf september 2015 is de gloednieuwe productie ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’ te zien in het Efteling Theater.

 

Bron : pers Efteling

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


8 − zes =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>