MENU
efteling_symbolica_indoor

16 april, 2017 Reacties (0) Efteling, Nederlandse Pretparken

Nieuwe Efteling-attractie Symbolica open vanaf 1 juli 2017

De nieuwe Efteling-attractie Symbolica: Paleis der Fantasie, zal op 1 juli haar deuren openen voor het publiek. Momenteel wordt hard gewerkt aan het paleis dat ter ere van het 65-jarig jubileum een ereplek krijgt in het Nederlandse attractiepark. In de nieuwe making-of (https://youtu.be/SA8Gniq-dA0) wordt voor het eerst een blik gegund in onder andere de grote Koningszaal van de attractie. Deze ruimte vormt het hoogtepunt van een bezoek aan de overdekte familie-attractie.

De Koningszaal is de finale scène in de rit die bezoekers vanaf 1 juli zullen maken in Symbolica: Paleis der Fantasie. In de nieuwste aflevering van de making-of van de attractie wordt getoond hoe de akoestiek in de grote ruimte op punt wordt gesteld. Verder wordt uitgelegd hoe de speciale voertuigen van de attractie, de Fantasievaarders, straks over de vloer van de indrukwekkende Koningszaal zullen ‘dansen’.

Symbolica: Paleis der Fantasie

Vanaf 1 juli zijn bezoekers van de Efteling welkom in de nieuwe, overdekte familie-attractie Symbolica, een wonderlijk paleis waarin niets is wat het lijkt. Het wordt de grootste en duurste attractie in de geschiedenis van de Efteling. Iedereen is uitgenodigd om op audiëntie te gaan bij de koning. Tovernar Pardoes zorgt ervoor dat een bezoek verrassend en betoverend zal zijn. Bezoekers worden meegevoerd door geheime gangen en koninklijke vertrekken, waarbij ze van de ene verbazing in de andere vallen.

Efteling_symbolica_outdoor

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− 9 = nul

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>