MENU
club_wab_foodie_review

18 juli, 2015 Reacties (0) Nederlandse Pretparken, Reviews, Walibi Holland

Foodie review : Club W.A.B in Walibi Holland

Om de sensationele attracties van Walibi Holland te temmen, is een sterke maag een vereiste. Een goed gevulde maag is echter ook van belang om een dagje plezier goed door te komen. Tijdens onze recente bezoek schoven we aan tafel bij Club W.A.B, een counter service restaurant waar je terecht kan voor pasta’s, pizza’s en vers belegde broodjes.

foodie_wh_3

Walibi Holland heeft een bijzonder kleurrijke uitstraling en dat is ook duidelijk te merken in Club W.A.B. Door het gebruik van felle kleuren oogt het restaurant fris en modern. Het houten meubilair geeft het geheel echter ook een klassieke toets wat maakt dat Club W.A.B ondanks het jeugdige karakter ook gewoon erg sfeervol is. Je kan er trouwens ook op het buitenterras eten met op de achtergrond de muzikale boomerang achtbaan ‘Speed of Sound’. Tijdens ons bezoek lag het restaurant er erg netjes bij wat altijd uitnodigend werkt. De eerste indruk was dus meer dan geslaagd.

foodie_wh_2


Bij een counter service restaurant is er geen tafelbediening. Je plaatst je bestelling aan een toog, betaalt vervolgens aan de kassa en neemt uiteindelijk plaats aan tafel. Club W.A.B heeft een interessante keuze aan pasta’s, pizza’s en vers belegde broodjes. Voor elk type gerecht is er een aparte toog, onze keuze ging uit naar een overheerlijke pizza Hawaï. Dat een Nederlands park de populairste pizza van België aanbiedt, is uiteraard mooi meegenomen.

Een ander pluspunt is het feit dat je pizza voor je ogen wordt bereid. Hier dus geen prefab pizzapunten die al een tijdje onder de warmtelampen liggen, maar een royaal en vers belegde pizza die lekker warm uit de oven komt. Doordat je pizza à la minute wordt klaargemaakt, sta je wel al gauw een 10 à 15 minuutjes te wachten aan de toog. Helemaal logisch uiteraard, want een verse pizza moet ook wel eventjes bakken. De chefs slaan tijdens het bereiden graag een praatje met de bezoekers. Dat maakt het wachten gezellig, maar wanneer je gezelschap bijvoorbeeld een broodje of een pasta kiest, is de kans groot dat ze sneller kunnen afrekenen. Misschien zou het gebruik van een ‘buzzer’ hier wel een meerwaarde kunnen zijn. Zo kan je na het bestellen meteen afrekenen aan de kassa en met je gezelschap al aan tafel gaan zitten. Eenmaal je pizza klaar is, krijg je dan een melding om hem af te halen. Bovendien houdt het de wachtrij aan de toog kort, want wanneer er 10 pizza’s in de oven bakken, staan er meestal ook een heleboel mensen te wachten. Dat kan afradend werken bij bezoekers die net op dat moment toekomen.

Onze pizza zelf? Wel die smaakte heerlijk! Club W.A.B onthouden we voor een volgend bezoek…

foodie_wh_1


Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


zes − 3 =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>