MENU
efteling_midsummer_festival_2017

5 juni, 2017 Reacties (0) Efteling

Efteling trekt zomer op gang met Efteling Midsummer Festival

Op zaterdag 17 juni viert de Efteling de langste dag van het jaar met het Efteling Midsummer Festival. Op de meest feeërieke plek van Nederland vindt voor de derde keer dit unieke festival plaats. Tot de nacht valt, worden festivalgangers verwend met live muziek, foodtrucks met heerlijke specialiteiten, en verrassend entertainment op verschillende Midsummer Areas. Tijdens het festival zijn alle attracties gewoon open.

Voor de ‘foodies’ is er genoeg te doen op het festival. Op de Speelweide bevindt zich namelijk een waar streetfood walhalla met de grootste pop-up barbecue van Nederland. Toegankelijke gerechten worden hier bereid op gigantische grillen.

Midsummer Areas

Op het Midsummer Festival wordt de Efteling vanaf 19 uur nóg betoverender. Duizenden wenslantaarns versieren de Gondoletta-vijver. In het mysterieuze Spookslotbos kunnen bezoekers dansen met een koptelefoon in de Silent Disco. In het Ruigrijk wordt het een feestje met platen waar festivalgangers baas over zijn. En het uitzicht vanaf de Pagode wordt met muziek en bubbels onvergetelijk.

Kick-off van de zomer

Fons Jurgens, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Efteling, licht toe waarom het Nederlandse attractiepark het Efteling Midsummer Festival viert: “Al voor de derde keer is het Efteling Midsummer Festival dé kick-off van de zomer. Tijdens dit festival ontdek je de Efteling van een andere kant. We willen vooral twintigers en hun vrienden laten genieten van een heel nieuwe Efteling-ervaring, in een hippe setting. Maar natuurlijk zijn alle leeftijden welkom. Het wordt opnieuw the place to be voor een relaxt zomergevoel.”

Tickets

Voor het Efteling Midsummer Festival zijn aparte tickets verkrijgbaar. Wie over een combiticket beschikt, krijgt vanaf 14 uur toegang tot het park én het festival. Wie alleen ’s avonds van de Efteling en van het Midsummer Festival wil genieten, krijgt met een avondticket toegang vanaf 19 uur. Het festival duurt tot 1 uur ‘s nachts, de buitenattracties sluiten om middernacht. Voor tickets en info: www.efteling.com/midsummerfestival.

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


vier − 3 =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>