MENU
chiapas_phantasialand

16 maart, 2014 Reacties (0) Phantasialand

Chiapas, de nieuwste wildwaterbaan van Phantasialand

In het Duitse Phantasialand kijkt men reikhalzend uit naar de opening van Chiapas. De nieuwe waterattractie wordt op dinsdag 1 april, de start van het nieuwe zomerseizoen, officieel in gebruik genomen.

Steilste drop ter wereld

Phantasialand omschrijft Chiapas als de modernste wildwaterbaan ter wereld. De zes minuten durende tocht neemt bezoekers mee naar de tempelstad Palenque en adembenemende natuur. Chiapas herbergt liefst drie afdalingen waaronder de steilste afvaart van een wildwaterbaan ter wereld (53°). De thematisatie van de nieuwe attractie is met diverse watervallen, diepe kloven, duizenden exotische planten en indrukwekkende rotspartijen ook niet mis. De totaalbeleving van Chiapas wordt bovendien nog extra versterkt door de aanwezigheid van een eigen soundtrack.

Mexicaans themagebied

Naast de mijntreinachtbaan Colorado Adventure en de topspin Talocan krijgt het Mexicaanse themagebied er nu dus een gloednieuwe eye catcher bij. Menig bezoekers zal er zich in het Zuid-Amerikaanse land wanen met typische markten en gastvrije feesten. Ook op culinair gebied heeft Mexica heel wat te bieden, zo kan men in het vorig jaar geopende restaurant Tacana genieten van heerlijke burgers met uitzicht op Chiapas. In Cocorico heeft men dan weer een lekkere keuze aan verschillende tapas.

 

Foto : Phantasialand

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


negen − 1 =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>