MENU
cobrascurse_busch_gardens

29 oktober, 2015 Reacties (0) Busch Gardens Tampa

Bouwupdate : Cobra’s Curse in Busch Gardens Tampa

Het Amerikaanse attractiepark Busch Gardens Tampa opent volgend jaar de nieuwe achtbaan Cobra’s Curse. De bouw van de nieuwe attractie schiet aardig op. Via een timelapse video toont Busch Gardens alvast enkele leuke beelden.

Spannende wervelwind

De nieuwe attractie zal bezoekers onderdompelen in een mysterieuze archeologische opgraving in Egypte. Cobra’s Curse wordt een spinning coaster van de Duitse constructeur Mack Rides. Een verticale lift neemt de passagiers mee naar een hoogte van 21 meter waar ze oog in oog komen te staan met een gigantische cobra. Wat volgt is een spectaculaire afdaling met snelheden tot 64 km/u en 360°-spins van de treintjes. Busch Gardens belooft een spannende rit voor het ganse gezin.

Nieuwe type treinen

In tegenstelling tot de klassieke spinning coasters van Mack krijgt Cobra’s Curse een nieuwe type trein. Bezoekers nemen nog steeds per vier plaats in een karretje, maar zullen niet meer per twee rug aan rug zitten. Alle vier de inzittende zullen in dezelfde richting zitten. Elke trein heeft twee karretjes en biedt dus plaats aan acht personen. De karretjes kunnen afzonderlijk van elkaar spinnen. De opening van de nieuwe achtbaan is voorzien in 2016, een exacte openingsdatum is nog niet bekend. 

Foto & video © Busch Gardens Tampa

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


3 × drie =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>