MENU
bobbejaanland_ingang

25 februari, 2016 Reacties (0) Bobbejaanland

Bobbejaanland presenteert nieuwigheden voor 2016

Op zaterdag 26 maart opent Bobbejaanland opnieuw de poorten van ‘t Plezantste Land met enkele nieuwigheden. De meest opvallende nieuwkomer is Mount Mara, een Virtual Reality coaster in samenwerking met Samsung GEAR VR. Het park springt zo mee op de Virtual Reality hype van 2016.

Revolution wordt Virtual Reality Coaster

Bobbejaanland introduceert de VR-beleving op de bestaande achtbaan Revolution. De track wordt niet aangepast, maar eenmaal de bezoekers de Samsung GEAR VR bril opzetten, wanen ze zich meteen in een compleet nieuwe wereld. Het verhaal neemt hen mee op een bloedstollend avontuur naar het Zuid-Oost Aziatische Khyonesië. Boze geesten hebben er voor een enorme vulkaanuitbarsting op de mysterieuze berg Mount Mara gezorgd. Voor Bobbejaanland is het themagebied rondom Mount Mara met The Forbidden Caves, Banana Battle en King Kong nu compleet.

Escape Room Nightmare Motel

Naast Mount Mara heeft Bobbejaanland nog wat nieuws te bieden : Nightmare hotel. Deze attractie combineert het traditionele Halloween horror labyrint met de populaire escape rooms. Als nietsvermoedende toerist komt men er in een motel terecht, maar na het inchecken, wordt het duidelijk dat men niet meteen een rustige nacht tegemoet zal gaan. Bezoekers krijgen een sleutelbos mee, maar alle deuren blijken gesloten te zijn. Benieuwd of men daar toch uit kan ontsnappen. Nightmare Motel werd gebouwd door Cintia Del Mastro van Del Dracco Entertainment, bekend van de succesvolle haunted houses die men tijdens Halloween in Bobbejaanland kan ontdekken. Het Motel is vanaf 2 april geopend, voor een acht minuten durende zoektocht naar de uitgang betaal je € 5,00.
Bron : Bobbejaanland

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


1 + = twee

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>